A nők okosak. Látszólag ugyan magukat vélik prédának, de valójában mindegyik vadász. A nők rögtön felismerik a férfiak gyenge pontját és szembesítik őket azzal, majd meghozzák az ítéletüket. Mi pedig már csak a büntetésünket tudjuk meg.

A hiteles férfi vagy hiteles nő egyik alapfeltétele az, hogy amikor egyedül van, akkor is jól érezze magát a saját bőrében. Akkor is jól el tudja tölteni az időt önmagával.

Ha a saját szemébe a nő bele tud nézni, akkor nyugodtan, oldottan fog másnak a szemébe is nézni! Egyenes lesz a tartása. Persze ez nem az a szemtelen, kihívó, vadászó tekintet, amikor éppen egy pasira vadászik, hanem ez a derűs tekintet. Ez hiányzik ma Magyarországon. A sok derűs vidám tekintet!

Anyám hosszú időn keresztül vécéket takarított, rengeteg szörnyűséget látott, ennek ellenére a családunk támasza volt. És vannak még ilyen nők szerte az országban – a világ minden tájáról – akik hasonló erőt képviselnek.

A nőknek szóló tanácsom általánosságban valahogy így hangzik: még ha kilenctől ötig is melózol valahol, tekints úgy magadra, mint a főnökre. Ne legyél arrogáns, de mindig legyél tudatában annak, mit akarsz – és ne hagyd, hogy mások csinálják a dolgodat a tudtod nélkül

Semmi sincs, amit jobban szeretnék a nőknél. De azért nagyon mások, mint aminek be vannak állítva. A nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak. Sokkal agresszívebbek…

A csajok imádnak ábrándozni olyasmiről, amit elveszettnek hisznek, és előszeretettel sajnálkoznak amiatt, ami meg sem történt.

Látod kiscsávó, ilyen hülyék a Vénusz-lakók – nézett szomorkásan a Móni ölében üldögélő kisfiúra Márk. – Örülj neki, hogy férfi vagy. Bár ne örülj, mert amikor felnősz, meg kell majd fejtened, és ki is kell bírnod őket, amikor megőrülnek, mint most az anyád. És kezeskedem: gyakran meg fognak őrülni. Nem irigyellek.