A lehető legrövidebb időn belül meg kell valósítani azt a követelményt, hogy minden munkaképes nő álljon be a munka arcvonalába az “egyenlő munkáért egyenlő bért” elve alapján.

Csodálatosnak tartom a nőket. Egyszerűen lenyűgöző az a szépség és finomság, amely belőlük árad: testük ringatózása és bőrük bársonyossága éppúgy egyedülálló csoda az univerzumban, mint az a szeretet, különleges humor és látásmód, amely új dimenzióba emeli a hétköznapi élményeket.

A világ legnagyszerűbb találmánya a nő! Csak lenne valahol rajtuk egy reset gomb, amelyet naponta egyszer megnyomva tisztára lehetne söpörni az agyukat!

Amit a Nőről képes vagy felfogni, az csak általános elvek és a többségre érvényes szabályok halmaza. A szó szerint értelmezett tanulság csak falakat és tévedéseket szül.

A NŐ teljes megértése lehetetlen. Meg se próbáld. S nem azért, mert férfi vagy – a nő önmaga számára sem érthető -, egyszerűen csak arról van szó, hogy semmit sem látsz át teljesen. (…) Mindig felfedezhetsz olyan információkat, amelyek megváltoztatják az elméletedet.

Lehetsz egyszerre olyan nő, aki szeret csinosan öltözködni és olyan, aki kiáll a női egyenlőségért.

A nők (…) mélyebbek a férfiaknál. Jobban keresik az élet nem csupán racionális összefüggéseit.