A legjobb tanács, amivel a fiatal testépítők számára szolgálhatok az az, hogy maradjanak alázatosak. Higgyenek magukban. Mindig bízzanak az ösztöneikben. És ehhez meg kell érteniük, hogy nem csak önmagukra lesz szükségük, hanem egy csapatra is. A megfelelő emberekre körülöttük. Csak maradjanak alázatosak, és ne gondolják, hogy ők különbek bárki másnál.

Az edzés az életem, a hobbim. Ez vagyok én. Ha ez volt életem utolsó edzése, mert Isten magához szólít, akkor is elmondhatom, hogy teljes életet éltem, mert a legtöbbet tettem, amit tehettem: edzettem.

Ha visszamehetnék az időben, ugyanezeket a döntéseket hoznám, és mindent ugyanígy csinálnék. Vagy talán még ennél is keményebben edzenék. Jól tudom, hogy azzal a bizonyos 363 kilóval akár négyszer is le tudtam volna guggolni, de mivel akkor már előre az volt a fejemben, hogy kétszer fogom fölemelni, így történt. Szóval igen, ha visszautazhatnék az időben, még keményebben edzenék, és holtbiztos, hogy négyszer megemelném azt a fránya 363 kilót.

Büszkén állíthatom, hogy teljesen odatettem magam, és minden egyes percét imádtam. Ez tényleg felbecsülhetetlen. Ha nem csinálod szenvedélyesen, amit csinálsz, akár el is felejtheted. Nem adhatod oda magad valaminek, ami nem a szenvedélyed!