Az a jó, ha az embert pozitív értékek vezérlik, nem pedig pusztán az anyagi javak hajszolása, ami sokszor a másik eltaposásával jár együtt. Persze, nem kell álszentnek sem lenni, szükség van egy anyagi biztonságra, de a gazdagságot nem szabad életcéllá tenni. Különösen nem mások kárára!

Pedig hiszen a pénz mindenható. Mennyi szerelmet lehetne kapni érte! Hamis, hazudott szerelmet, mosolygó arcok ragyogását, kik azt nem érzik; tiltott, bűnös szerelmet, kik azt titkolják; csak ennek az egynek a szerelmét nem, aki igazán, híven, boldogan szerethet.

Anyagi helyzeteden úgy javíthatsz a legjobban, ha jövedelmed tíz százalékát elajándékozod. Ezt a tized spirituális törvényének nevezik, és ez a legfontosabb dolog, amit annak érdekében tehetsz, hogy minél több pénzt hozz az életedbe.

Vannak még mentális és érzelmi problémáim, de lassan megtanulok ebben a világban élni, megtanulok boldog lenni ebben a világban, ahol korábban százmillió dollár sem tudott boldoggá tenni. Hiába költöttem, nem okozott örömöt. Most kevesebb, mint az egy százalékából élek, és képes vagyok örülni.

A dolgok világának értékesedésével egyenes arányban nő az emberek világának elértéktelenedése.

Ha az a fő célod, hogy értéket hozz létre egy nagy probléma innovatív megoldásával, valószínűbb, hogy pénzt keresel vele, mintha a pénzszerzés vágyával fogsz bele, és sem pénzt, sem értéket nem hozol létre.

Ha a pénz mozgatna, azt mondanám, rossz bizniszben vagyok. De nem érdekel a pénz. Engem a filmkészítés izgat. Ha annyiért adhatnánk egy mozijegyet, amennyibe egy videojáték kerül, mi is könnyen bekaszálhatnánk azt a félmilliárdot.

Szeretem bankban tartani a pénzem, mivel nem vagyok kockázatvállaló típus. A tőzsdéhez sem értek, szóval inkább távol maradok az ilyen dolgoktól.