Szerintem a celeb szó egyet jelent a teljesítmény nélküliséggel, én pedig minden vagyok, csak teljesítmény nélküli nem. 

A The Wire minden kétséget kizárva a legjobb dolog, amit valaha láttam a TV-ben. Minden idők legjobb sorozata. Sosem lesz még egy Wire, de még hozzá hasonló sem. Ez egyértelmű. A The Wire miatt hagytam abba a tv nézést. Az a sorozat mindent tönkretett számomra, mivel semmi mást nem akarok már nézni. Mondtam már egyébként, hogy szeretem a The Wire-t?

Egy hírműsorban nem lehet kommentálni, és tilos hazudni, hamisítani. Ha a szakma szabályait betartod, akkor ez fel sem merül. Ilyen helyzet elé nem állított az élet, mivel a tények hiteles és ellenőrizhető információkat jelentenek az RTL Klub Híradójában

A klasszikus híradózást ma Magyarországon lábbal tiporják. Elkeserítő a klasszikus újságírás helyzete, és erről nem csak az újságírók tehetnek. Én olyan helyen dolgozom, ahol ezt még becsülettel lehet csinálni.

Ha azt tapasztaljuk más, híradónak nevezett műsorban vagy híradósnak nevezett műsorvezetőknél, hogy véleményt mondanak, kiállnak egy-egy politikai párt vagy vezető mellett, annak a helytelenségét jelezni kell. Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, abban a pillanatban megszűnik híradósnak lenni.

A fenyegetőző buta náci ma már az interneten olyan elterjedt faj, mint a poratka. Nem is kell feltétlen róluk írni, hogy megjelenjenek, ott vannak a gazdasági vagy az autós fórumokban is. Sajnos nagyon kevés van köztük, akikkel lehet érdemben vitázni, de még olyan is előfordul. Félni meg végképp nem kell tőlük.

A közösségi médiavállalatok becsapják a felhasználóikat azzal, hogy a figyelmüket manipulálják és saját üzleti céljaiknak megfelelően irányítják. Tudatosan törekednek arra, hogy függőséget alakítsanak ki az ügyfelekben a szolgáltatásaik iránt. Ez nagyon káros, különösen a fiatalok esetében. Van valami hasonlóság az internet-platformok és a szerencsejáték-szolgáltatók között. A kaszinók is kifejlesztettek technikákat arra, miként lehet a szerencsejátékosokat magukhoz kötni, amíg aztán azok eljátsszák az összes pénzüket, sőt még azt is, ami nem az övék.

A legtöbb tv-csatorna olyan, mint a kenyérpirító. Akármikor kapcsolom be, mindig ugyanaz jön ki belőle…

Életrajzi kérdésekre sohasem válaszolok az újságíróknak. Csak a menedzser ismeri az életemet.