Putyin kinyilvánította, hogy függetlennek tekint két nagy területet Ukrajnán belül. Mire én azt mondom, hogy micsoda eszesség. Ő meg bemegy és békefenntartó lesz. Az a legnagyobb békefenntartó erő… Mi is használhatnánk a déli határainkon. (…) Rendben fogják ott tartani a békét!

Az ukrán-orosz válság is akkor kezdődött, amikor elcsalták az amerikai elnökválasztást.

Biztos sokaktól hallottad, hogy az a legjobb üzlet, amelyiken mindkét fél nyer. Ez hatalmas baromság! Az üzlet akkor jó, ha te nyersz – és nem a másik. Szétlapítod az ellenfeledet, és valami pluszt szerzel saját magadnak. Az üzleti tárgyalásokon a totális győzelem a célom. Ezért is sikerült olyan sok jó üzletet kötnöm.

Joe Biden tegnap George-nak hívott. Már a nevemre sem emlékszik. Kapott egy kis segítséget a műsorvezetőtől, hogy végig tudja csinálni az interjút.

Mindig többet teljesítettem, mint amennyi kötelező volt. Azt hiszem, ez a siker egyik titka. Nem csupán a pénzügyek terén, hanem mindenben. Ha éppen csak a legszükségesebbet teszed meg az előrejutásért, akkor is előre fogsz ugyan jutni, ám a végeredményben nem lesz semmi kiemelkedő vagy kivételes. Ha előnyhöz akarsz jutni, meg kell tenned azt, amire mások nem hajlandóak.

Jó néhány figyelemreméltó példát láttunk már a sikerre, és ezt a sikert mindig szorgalommal, lelkesedéssel, valamint megfelelő termék és időzítés kombinációjával vívták ki.