A legtöbb filmemen imádtam dolgozni. Hogy volt-e olyan, amit utáltam? Nos, például amikor az Elemi ösztön 2 rendezője arra kért, hogy mindennap üljek az ölébe, miközben elmondja az instrukciót. Amikor nem voltam hajlandó megtenni, akkor aznap egész egyszerűen nem kerültem a kamera elé. Hetekig ment ez így… Mindannyian utáltuk azt a légkört, ami körbelengte a forgatást, és azt hiszem, a film minősége is árulkodik arról, milyen hangulatban kellett dolgozni.

A 40-es éveim annyira szépek voltak. De nem tudtam dolgozni, ugyanis amint egy nő 40 éves lesz nem kap állást Hollywoodban. Anya voltam három gyönyörű kisfiúval. Éppenhogy felépültem az agyműtétemből, és folyamatosan küzdenem kellett a legidősebb gyermekem felügyeleti jogáért. De mégis volt valami csodálatos ebben a kihívásokkal teli időszakban.

Egy tetoválással az arcodon nem túl sok esélyed van munkát kapni.

Nagyon utálok pihenni. 3 filmet készítettem egymás után és 2 évet dolgoztam megállás nélkül egyhuzamban. Számomra a tétlen idő az ördög műhelye. Szeretem mindig elfoglalni magam valamivel.

Nagyon élveztem a Guy Ritchie-vel való közös munkát. Ezek a filmek valószínűleg a legjobbak, amiket valaha is csináltam, ráadásul a pályafutásomat is elindították.