Ha elhiszed, hogy legyőztek – legyőztek.
Ha elhiszed, hogy nem mered – nem mered.
Ha győzni akarsz, de azt hiszed, nem győzhetsz,
Csaknem biztos, hogy nem te leszel a győztes.
(…)
Az élet csatáit nem mindig
Az erősebb, gyorsabb nyeri,
És előbb-utóbb az győz,
Aki, hogy győzhet, elhiszi.

Tisztában vagyok azzal, mekkora hatással lehetek emberekre, és a visszajelzéseikből én magam is energiát tudok nyerni.

A fiataloknak annyit mondanék, hogy mindig legyenek pozitív emberek között, és maradjanak távol a negatív gyerekektől az iskolában, belőlük ugyanis sok van. Tűzz ki magadnak célokat, merj álmodni! Ne higgy a tanárnak, vagy az igazgatónak, ha azt mondja, nem tudod megcsinálni. Azt mondanám, hogy hallgass a szüleidre, de néha ők is tévedhetnek. A lényeg, hogy soha ne add fel, és mindig bízz magadban! Ez a legfontosabb. Ha ez nincs meg, és valaki másra támaszkodsz, akkor az a valaki nem feltétlenül fog veled annyit törődni, mint amennyit te tudnál magaddal.

Egy rossz napon is elég csak ránéznem a szurkolóimra. Elképesztő látni, hogy milyen szenvedélyesek, és ők is részesei az utazásomnak. Ilyenkor azt mondom, hogy ha ők is itt vannak ilyen korán, miattam, akkor nekem is tennem kell a dolgomat.

Szerintem jó csapatjátékos vagyok, de vezéralkat, aki motivál, és nem alázkodik meg senkinek. Ha azt mondják, nem lehetséges, akkor én azt mondom, hogy de az! És akkor lassan elhiszik, hogy talán mégis lehetséges.

Minden sportban két fajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valami elől fut (…). Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. És amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradnod.

Büszkén állíthatom, hogy teljesen odatettem magam, és minden egyes percét imádtam. Ez tényleg felbecsülhetetlen. Ha nem csinálod szenvedélyesen, amit csinálsz, akár el is felejtheted. Nem adhatod oda magad valaminek, ami nem a szenvedélyed!

De minek menekülni, a világ az szép, és mindenki találhat magának bárányt, rózsát, valamit, valakit, akiért érdemes cselekedni, megöntözni a rózsát, legeltetni a bárányt, és vigyázni a rózsára, hogy csak szellő érje.

Ha nem szeretettel és szenvedéllyel csinálsz valamit, hanem csak a pénzért, akkor az eredmény lelkileg katasztrofális lesz. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Csak szerelemből, csak szenvedéllyel érdemes csinálni, amit csinálunk.