Ne feledd: a gyenge férfi egy életen át képes pocskondiázni azt a nőt, aki egyszer megsértette a hiúságát.

Ha a külsőd egy férfi számára nem vonzó, az nem a te hibád. Ne vedd magadra, mert nem rólad szól. Csak róla.

Az összes izmus egymásból táplálkozik, de a tápláléklánc csúcsán még mindig a bivalyerős, fehér, céges, macho férfi áll. (…) A férfi dönti el, hogy létezhetnek-e a további izmusok.

Szerintem egy férfinál a duma a leglényegesebb. Ha az jó, akkor már nem kell, hogy szép fiú legyen az illető. Legfeljebb az első pillantásnál. Beszélgetni kell tudni, és ha elég érdekeset mondasz, akkor minden lányt leköthetsz.

Szerintem minden férfinak tetszene az, ha úgy tekintenek rá, mint egy maffiafőnökre, akinek hatalma van. Akinek lehetősége van mindent elintézni, aki szép ruhákban jár, gyönyörű házban lakik. Luxuséletet él, luxusautókkal jár, testőrökkel, sofőrrel. Ez nem vonzó?

A férfiak és a nők közötti különbség a következő: Veszekedhetek a promóteremmel, és megvádolhatom, hogy átvert, de 20 perccel később már együtt golfozunk. Egy nővel ugyanez a vita akár évekig is eltarthat.

A férfi nem tud olyan látszólagos, de igen megnyugtató megoldásokat találni, hogy rossz hangulatában levágatja vagy új színre festeti a haját, vesz egy új ruhát. Ám ezek látszólagos megoldások, az igazi csaták magában az emberben zajlanak.