Bocsi vesztesek és minden haragosom, de az IQ-m szinte a lehető legmagasabb. És ezt ti tudjátok is jól! De nem kell, hogy ennyire hülyének és bizonytalannak érezzétek magatokat – nem a ti hibátok!

Visszahozom a munkahelyeket Amerikába, és megakadályozom, hogy a cégek külföldre költözzenek. Erre senki más nem képes rajtam kívül. A gazdaságunk ismét dalolni fog.

A legjobb időszakomban azt gondoltam, hogy én vagyok a legnagyobb harcos Akhilleusz óta, a Háború Művészete révén, Isten kezdete óta, az idők kezdete óta – legyőzhetetlen vagyok. És, ha vannak olyan harcosok, akik nem így gondolkodnak, akkor baj van velük.

A mai játékosok már csak rüszttel tudnak rúgni. Én képes voltam belsővel, rüszttel, és mindkét lábfejem külső részével is bánni a labdával. Más szavakkal élve, hatszor jobb játékos voltam, mint a maiak.

Sohasem az a célom, hogy legyőzzem azt, akivel küzdök. Mindig arra törekszem, hogy aláássam az önbizalmát. Aki kételkedik önmagában, nem tud teljes erővel a győzelemre koncentrálni. Két férfi között csak akkor áll fenn erőegyensúly… igazi egyensúly, ha egyforma az önbizalmuk.

Ha az Ember ismerné az etika egyszerű technológiáját, akkor el tudná érni magának azt az önbecsülést, személyes megelégedettséget és sikert, amelyről azt hiszi, hogy csak álmodni képes, nem pedig elérni.

Tisztában voltam vele, hogy van esély arra, hogy meghalok edzés közben, vagy egy mérkőzésen. Tudtam, de nem féltem, mert azt gondoltam, hogy ha valakinek meg kell halnia a ringben az nem én leszek, hanem az ellenfelem. Ez az önbizalom egyfajta túlélési mechanizmus volt.