Valóban voltak magammal, a külsőmmel problémáim. Nem voltam sem amorózótípus, sem magas, sem szép, sem jó svádájú, magam körül viszont sok ilyet láttam a főiskolán, és ez kisebbrendűségi érzéseket keltett bennem. Szerencsére remek tanáraim voltak, akik észrevették, mi a bajom, és önbizalmat csepegtettek belém.

Ha nincsen egy szerény, de indokolt bizalmad saját erődben, sohasem lehetsz sikeres, vagy boldog. De egészséges önbizalommal sok sikert érhetsz el. A kisebbség és alkalmatlanság érzése megakadályozza reményeid megvalósulását, de az önbizalom sikeres tettekhez és az önmegvalósításhoz vezet.

A valaha volt legnagyobb önző köcsögnek kell lenned, hogy séfkabátot vehess magadra. Én önző vagyok a nagyszerű ízek és az élmény tökéletesítése terén, és úgy gondolom, pont ez tesz engem ilyen rohadt jó séffé.

Amikor építkezésen dolgoztam, ott volt egy kupac tégla. A melósok meg elkezdtek rajta töprengeni, hogy hozassanak-e futószalagot vagy inkább talicskával kellene elvinni. Na, én addig másodmagammal elhordtam az egészet. Amit meg kell fogni és meg lehet csinálni, azt meg kell csinálni.