A legnagyobb siker mindig az, ha adhatok nektek valamit, ami szebbé teszi a napjaitokat, ami erősít, ami útmutatást ad. Ez a legszebb siker.

Akár van, akár nincs érzéked a sikerhez, lehetőséged van arra, hogy kifejleszd ezt a képességedet. Ha szilardan elhatározod, hogy megváltozol, és egy van egy csepp józan eszed, az élet bármely területén célhoz érhetsz.

A sikeres emberek azt mondják meg másoknak, hogyan kell továbblépni, nem azt, hol kell kiszállni.

Hibáink beismerése a kezdet; kijavításuk egy lépés előre; ha következetesen végig is csináljuk, az a siker.

A siker legfontosabb tényezője az, ahogy látjuk a dolgokat, azaz a hozzáállásunk.

Munkám során gyakran találkozom olyanokkal, akik még nem sikeresek, de vajmi ritkán olyanokkal, akik sohasem tudnának sikert aratni. Melegen ajánlom tehát, hogy e pillanattól higgyük el: helyzetünk – és jövőnk – biztos kezekben van – a sajátunkban!

Az a helyzet, hogy mindannyiunkban ott lappang a sikerhez szükséges képesség. Az élet újra meg újra bebizonyítja, hogy ha felhasználjuk azt, amink van, még több felhasználnivalóhoz jutunk. Ha pedig nem használjuk, akkor elveszítjük.

A szülői útmutatás elengedhetetlen a sikerhez, és nekem szerencsém volt a szüleimmel. Bár gyerekkoromban elváltak és én anyámmal maradtam, mégis mindketten erőteljesen részt vettek a nevelésemben.