A züllött gyerek teste érző szívet takar,
A toppon akar lenni, erre ő ráébredt hamar,
Kicsiként is érezte, hogy sokra fogja vinni,
De tenni kell a sikerért, nem elég benne hinni.

Gyakori eset, hogy munkánk eredménye először használhatatlan lomnak tűnik, később azonban hasznunkra válik. A legfontosabb azonban – kialakítani magunkban azt a szokást, hogy ha elkezdünk valamit, fejezzük is be. Így még kudarcaink is a sikerhez vezető út állomásai lesznek.

Kevés ember gondolkozik gyakrabban, mint évi két-három alkalommal. Magam annak köszönhetem hírnevemet, hogy hetente kétszer-háromszor gondolkozom.

A nagy sikerek két legfontosabb kulcsa: először a megfelelő helyen lenni a megfelelő időben, és másodszor, kezdeni is valamit vele.

Olyan nincs, hogy a kudarcok vinnének előre, hogy engem az inspiráljon, hogy megint nem sikerült, na, majd legközelebb – ez butaság. Az embernek sikerre, pozitív visszajelzésekre van szüksége.

Én, a barátaim és a családom folyamatosan a népszerűségemmel viccelünk. És hogy őszinte legyek, még mindig sokkol ez az egész felhajtás.

Tudnod kell, hogy sok-sok vázlat után születik meg a remekmű! Ne add fel! Egy életed van, egyetlen dobás. Nem érdemes kishitűen, félszegen egy helyben topogni, vagy duzzogva félreülni. Tudj kacagni saját kudarcaidon, és kezdd elölről!