Igazából a viccek által még akkor is népszerű maradtam és figyeltek rám, amikor már nem dolgoztam filmeken. Az egyik kedvencem a Rushmore-heggyel kapcsolatos poén. Ugye ez az a hely, ahol a hegy oldalába a négy nagy amerikai elnök arcmását vésték. A vicc úgy szól, hogy „Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmorehegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához!”

Hogy el tudok-e számolni végtelenig kétszer? Természetesen. Minden vicc igaz. Sőt, harmadszor is elkezdtem, 2006 éve számolok. Egyetemista srácok küldték el nekem először ezeket a poénokat, amiket nagyon viccesnek találtam, Genával jókat kacarásztunk rajta. Azt hittem, hamar lecseng, de nagyot tévedtem. Még több egyetemről jöttek a mailek, középiskolákból, katonáktól, a világ különböző pontjairól. Igazándiból megtiszteltetés volt, örültem, hogy a fiatalabb generáció is megismert ezálta

Nagyon jó egyébként, hogy bejött Magyarországra a stand-up, mert ez is a humornak egy szelete – csak azt sajnálom, hogy a többi szelet már nincs meg mellette, eltűntek a kabarétréfák.

Rájöttem arra, a közönség mindig meglepődik azon, hogy tudok humoros is lenni. És ez a halálomig így lesz, a közönség mindig meglepődik, teljesen mindegy, hogy előtte hányszor látott már komikus szerepben.

Szeretem az olyan embereket, akiknek jó humorérzékük van, és jó sztorikat vagy vicceket tudnak mondani.

A jó humorérzék elegyengeti a siker felé vezető út göröngyeit. Ha te is a jókedéllyel megáldott emberek közé tartozol, tudnod kell, hogy nagyon szerencsésnek mondhatod magad. Ha nem tartozol közéjük, még kifejlesztheted a jó humorérzéket.

Fájdalmas helyzeteket is megoldhatunk nevetéssel. Ha képes vagy mindenben megtalálni a humort, akár a hatalomban is, akkor bármit túlélhetsz.

Az életben lesznek olyan idők, amikor nehéz lesz mosolyognod, de annak ellenére, amit látsz, az összes fájdalom ellenére meg kell őrizned a humorérzékedet. Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!