A materiális világba fagyasztottaknak lassan fel kell adniuk az állásaikat, például a Magyar Tudománytalan Akadémia is nevetségessé válik azzal, hogy a kvantumfizika eredményeit egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Amúgy milyen név az, hogy Akadémia? Akadozik, elakad, miért nem lehet mondjuk inkább, mondjuk Teremtő Média?

Nekem meggyőződésem, hogy sem a vallás, sem a politika nem oldja meg egy nemzet problémáit. Egyszerűen egyiknek sem érdeke. A vallás a lelked, a politika pedig a tested tartja fogságban. A változást csak magadtól és a melletted álló embertől várhatod. Aki ezt nem látja, az nem is akarja látni.

Ma két világnézet ütközik. A szemet szemért az egyik, a szeressétek egymást a másik. Az előbbiben az európai, az utóbbiban a magyar lelkiségre lehet ráismerni.

Elképesztően nagy az igazságérzetem, ebből kifolyólag idegesít, ha valaki minden ok nélkül támad rám.

Szerintem a celeb szó egyet jelent a teljesítmény nélküliséggel, én pedig minden vagyok, csak teljesítmény nélküli nem. 

 A világ végfelszámolása zajlik: ötszázmillió emberre van csak szükség, a maradék hat és fél milliárd meg mehet a kukába. Itt a kamatrabszolgaság, mennek a chemtrailek, permeteznek minket a vegyszerekkel, mint a legyeket. 

Az utóbbi évek egyik legnagyobb ajándéka az emberiség számára a kvantumfizika. A legnagyobb tudósok ismerik be kamerák előtt, hogy a kvantumfizikával eljutottak a legutolsó egységekig/pillanatig, ahol már minden csak energiarezgés.