Szellemi, érzelmi, lelki énjeink mágneses energiamezők sorozatai, amelyek kölcsönhatásban állnak egymással olyan energiaörvényeken keresztül, amelyek a hindu vagy szanszkrit eredetű csakra – fénykerék – néven ismertek.

Ellentétben azzal, amit az orvostudomány megszállottan szajkóz: a fizikai test nem a teljes emberi lény. A test fantasztikus fizikai héj, mely révén örökkévaló önmagunk megtapasztalja a fizikai világot. Messze többek vagyunk, mint a testünk.

Az atom „fizikai” világán túli valóságot kutató kvantumfizika alapvetően ugyanazt mondja ki, amit a misztikusok vagy a hozzám hasonló emberek, akik a létezés mienkébe behatoló különböző dimenzióiról és frekvenciáiról beszélnek.

A víz egy tükör, ami képes megmutatni nekünk azt, ami láthatatlan. A víz a valóságunk alaprajza, amit már egyetlen pozitív gondolat is megváltoztathat.

A newtoni fizikából származó orvostudomány úgy tekint a testünkre, mint egy fizikai gépezetre, amivel ha valami probléma van, az a gépezetben fellépő mechanikai problémára vezethető vissza. Azt mondom, hogy ez valóban nagyon jól hangzott 1925-ig, amikor is megjelent egy újfajta fizika: a kvantumfizika. De mi is a kvantumfizika jelentősége? Nos, azt állítja, hogy létezik egy láthatatlan energia, amiről még csak beszélni sem lehetett az orvostudománynak, hiszen nem vagyunk mások, mint fizikai testek. A kvantumfizika szerint azonban mindaz, amit fizikainak észlelünk, nem más, mint illúzió. Semmi sem fizikai, minden energia. Réges-régen a lélek szó azokat a láthatatlan, mozgó erőket jelentette, melyek befolyásolják a fizikai valóságot. A kvantumfizika visszavisz minket azokba az időkbe, amikor ezek a láthatatlan erők voltak a mindent irányító elsődleges erők. Felteszem a kérdést, vajon mit rejtenek ezek az erők? Elmét és tudatot. Ezért van az, hogy amikor vissza akarsz térni biológiánk legfelsőbb erejéhez, egy gondolathoz érsz. Ez az elmédből érkező láthatatlan energia nemcsak a testedet formálja, de a kapcsolataidat is, és a világot is, amiben élsz.