Be akarom bizonyítani mindenkinek, hogy mindenre képes vagyok… de szükségem van időre, amit csak magamra fordíthatok.

Azt gondolom ideje felhagyni ezekkel a régi klisékkel a nőket illetően. Tényleg elég volt. Más időket élünk… egy érett nő igenis vonzóbb, kívánatosabb, miért ne randizhatnánk fiatalabb férfiakkal? Többé nem tabu, a férfiak évek óta ezt teszik és nincs benne semmi különös. Elég már abból, hogy másként ítélik meg ugyanazt a helyzetet, ha nőkről van szó.

Amikor valami olyan mélységesen fáj, kell valami, amivel érzéstelenítheted magad. Az emberek különböző dolgokkal próbálkoznak, a legtöbben féktelen partizásba kezdenek, de ez nem én vagyok. Engem egy másik ember közelsége tud megnyugtatni. Erre mondják, hogy szerelem-függő.

Hajlamosak a filmesek egy bizonyos kor felett mellőzni a nőket, én azonban úgy érzem, a legjobb éveim még előttem vannak, és minél többet tanulok, és élek, annál jobbá válik a munkám, a teljesítményem. Énekesként, előadóként, színésznőként, producerként minden nap egyre jobb leszek. Jó dolog az életemnek és a karrieremnek ebben a szakaszában lenni.

A szüleim ügyvédnek szántak. De nem hinném, hogy boldog lettem volna, hacsak nem énekelhetek a bírák előtt.

Gyakran gondolok arra a napra a stúdióban, Long Islanden, mennyire bizonytalan voltam a saját tehetségemet illetően. Soha nem hittem saját magamban eléggé. És pontosan ezért, senki más sem hitt bennem. Ahogy te mutatod magad, úgy fog a világ is reagálni rád.

Mindig csodálkozással figyelem, ahogy egy férfi késhet akármennyit, lehet agresszív a tömeggel, a rajongóival és ez totál elfogadott. Miközben, ha én kések negyed órát, akkor rögtön lehordanak. Ráadásul, mintha nekünk, nőknek nem lehetne saját véleményünk, vagy elkötelezettek valami iránt, mert akkor rögtön azt kapjuk meg, milyen komplikáltak vagyunk. Szóval azért vagyok bonyolult nő, mert van, ami fontos nekem?

Az ember egyre inkább rájön, hogy mire van szüksége és mire nincs. És megtanulja, hogy a boldogságot nem lehet dekára mérni.