Rengeteg hibát követtem el. Az élet kulcsa, hogy tanuljunk ezekből. Eléggé befelé forduló típus voltam, de szerintem ezt a bizonytalanságom és szégyenlősségem okozta. Sok időbe telt, mire felnőttem.

Megöregedtem, de a szívem, az még mindig fiatal. Legbelül sosem változik a korunk. Tudd, hogy te magad vagy a legtökéletesebb kor! Minden egyes évünk különleges és értékes, mert csak egyetlenegyszer élhetjük át. Ne bánkódj amiatt, hogy idősödsz, mert ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg!

Ha az ember szívét-lelkét nyitva tartja és hajlandó befogadni a világot, minden sokkal nyugodtabb és kisimultabb lesz. Be lehet lépni egy szobába úgy, hogy felveszed az ellenséges légkört, és úgy is, hogy jóindulatot sugárzol. Mind a kettő meglepő módon ragadós…

Hogy hazudtam-e valaha? Most hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, legalábbis ami a kegyes hazugságokat illeti, hogy milyen csinos vagy ma, drágám, vagy milyen kellemes illata van ennek a parfümnek, meg ilyesmi. Az ember néha puszta jó szándékból füllent, máskor nagyon is tudatosan manipulál.

“Mint a bolygó “őrei”, a mi felelősségünk, hogy minden fajjal kedvesen, szeretettel és könyörülettel bánjunk. Az, amit az állatok az emberi könyörtelenség következtében elszenvednek, felfoghatatlan! Kérlek, segítsetek megállítani ezt az őrületet!