Az, hogy kínai színészekkel forgatok, nem újdonság számomra, többször forgattam már együtt Jet Livel, és számos alkalommal kínai harcművészek készítettek fel a filmjeim során az akciójelenetekre.

Szeretem a divatot. Ha hiszed, ha nem, anyám varrónő volt, aminek az volt a következménye, hogy az összes ruhám házi készítésű volt, és borzalmasan festettem bennük. Ez egészen addig tartott, amíg elég idős nem lettem ahhoz, hogy saját cuccokat vegyek magamnak.

A jó megjelenés és a jó közérzet kéz a kézben járnak. Ha egészségesen élsz, odafigyelsz a táplálkozásra és az edzésre, jól fogod érezni magad.

Szeretem az olyan embereket, akiknek jó humorérzékük van, és jó sztorikat vagy vicceket tudnak mondani.

Emlékszem amikor először láttam Robert de Nirót egy buliban. Nem akartam lerohanni és kezet fogni vele, inkább távolról csodáltam. Később egy közös filmet készíttetünk, és ez fantasztikus volt.

Nagyon élveztem a Guy Ritchie-vel való közös munkát. Ezek a filmek valószínűleg a legjobbak, amiket valaha is csináltam, ráadásul a pályafutásomat is elindították.

Bruce Lee villámgyors volt. Sokan próbálják őt utánozni, és elérni azt, amit ő. Meríts ispirációt belőle, de ne mondd azt, hogy “Nézd, én is meg tudom azt csinálni”, mert azt senki sem tudja megcsinálni.