Nézd, ha nem kapok egyet(Oscart) közvetlenül valami miatt, előbb-utóbb eljutnak oda, hogy adniuk kell egyet, mikor megöregszem. Tehát akárhonnan is nézzük, biztos kapni fogok egyet.

Mindenféle publikációban jelennek meg idézetek tőlem csak azért, mert én mondtam. Még akkor is, ha nem mondtam igazából semmit. Nem beszéltem a filmjeimről, nem beszéltem az életemről és a világ dolgairól se. A média mégis lehozza, pusztán azért, mert én mondtam. Le merném fogadni, hogy itt ebben a hotelban vagy kint az utcán most is van körülöttünk egy olyan művész, aki sokkal értelmesebb nálunk, de mi soha nem fogjuk meghallgatni őt, mert ő egyetlen moziban sem szerepelt. És ez az, ami igazán fel*asz a kultúránkkal kapcsolatban.

Nem számít, hogy tudsz-e színészkedni vagy sem. Az fog munkához juttatni, ha bemész abba a szobába és eléred, hogy azok a kizsákmányolók téged akarjanak.

A legnagyszerűbb dolog, amit apám tanított nekem akkor jött, mikor egy telefonfülkéből hívtam. Mondom neki: Éhes vagyok. Még buszra sincs pénzem. Kérlek. Nincs más lehetőségem. Erre ő: Pff, szerezz munkát.

Ha valaki meg akarja mondani neked mi a helyes, akkor csak szépen hallgasd meg, mosolyogj és bólogass… aztán csináld, amit amúgy is akartál!