A Benettonnál négy-öt év alatt felépítettük a csapatot és bajnokságot nyertünk. Ez a Ferrarinál is hasonlóan történt, mint ahogyan a Mercedesnél is ez volt a cél, csak éppen rövidebb idő alatt. Ha közös pontot kellene találnom, akkor azt mondnám, Ross Brawn.

A siker, legyen szó bármiről – legalábbis azon dolgokról, melyeket ismerek –, mindig csapatmunka eredménye. Az ember elvégzi a maga dolgát, azonban egy csapat részeként sokkal erősebbnek kell lenned, és a Formula–1 határozottan csapatmunka.

Nagyon fontos, hogy ne bízza el túlságosan magát az ember, hanem legyen szkeptikus, azt keresse, hogy miként tud fejlődni, mi a következő lépés. Én mindig úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó és dolgoznom kell. Szerintem ez volt a sikereim egyik titka.

A Formula–1 nagyon kemény. Régen pedig még nehezebb volt, amikor nem állt a rendelkezésedre fékrásegítő, illetve kormányszervő sem. Azonban még így is az egyik legnehezebb sport, amit űzhet az ember, szóval sok felkészülésre van szükséged.

Ahhoz, hogy jól teljesíts bármilyen sportban képesnek kell lenned észrevenned a dolgokat magad körül és tudnod kell stratégiákban gondolkodni – a fociban nekem nincs meg ez a képességem.

Soha senki sem válhat világbajnokká ebben a sportban [Formula-1], ha nincs mögötte egy erős, kiváló és szervezett csapat.