Elutasítom mások elképzeléseit a boldogságról, mert a boldogságnak nincs egy univerzális mércéje.

Joe Biden? Hagyjuk már! Obama különleges volt, Trump is. Én is az vagyok. Amerikát különleges emberek kell, hogy vezessék. Bill Clinton? Ő is különleges volt. Joe Biden viszont egyáltalán nem az.

Eljön az idő, amikor az Egyesült Államok elnöke leszek, és emlékezni fogok minden olyan alapítóra, aki kulturálisan nem tudta megérteni, hogy mit csinálunk.

Ha tudok valamit tenni azért, hogy megváltozzanak a dolgok, akkor azt meg is fogom próbálni.

Többet kell adnom az embereknek abból, amit akarnak, és abból, ami egyelőre elérhetetlen számukra. Nem hiszek abban, hogy luxusnak számítana bemenni egy olyan botlba, ahol nem engedheted meg magadnak, hogy vásárolj. Szerintem az a luxus, ha bemész egy boltba, és meg tudod venni az ott kapható dolgokat.

Én egy anti-celeb vagyok, a zeném pedig egy olyan helyről jön, ahol minden anti.

Mióta csináltam a Louis Vuittonnak egy sportcipőt, azóta nem engedték nekem, hogy folyamatosan kreatív dolgokat produkáljak. Voltam olyan megbeszélésen, ahol egy pasi konkrétan azt mondta nekem: Arra próbálunk rájönni, hogy hogy tudnánk téged irányítani. Ilyet mondott Nekem, egy Megbeszélésen! Miért akarnának irányítani engem? Úgy értem, én jobbá akarom tenni a világot! Minden amit akarok, az pozitív. Minden, amit akarok, az király! Miért akarná ezt bárki is kontrollálni?

Nem tudom, hogy ez statisztikailag helyes-e, de azt hiszem, nekem van a legtöbb Grammy-díjam a korombeliek közül, viszont még soha nem nyertem fehér emberrel szemben.

Az igazság megnyitja az utat ez embereknek, hogy álmodni tudjanak. Az igazság megkönnyítheti számomra, hogy tisztességesen játsszak a saját arénámban. Például ha Michael Jordan megteheti, hogy üvöltözik a bírókkal, akkor én, Kanye West, a zene Michael Jordanje is megtehetem azt, hogy azt mondjam: Ez nem helyes.

Azt hiszem, óriási felelősségem van azzal kapcsolatban, hogy lehetőségem van megmutatni az embereknek azt a szintet, amit el kell érni. Tehát ha valami olyan dolgot kapsz, amin a Kanye West név olvasható, az a lehetőségek legnagyobb tárházát nyitja majd meg. Egy olyan cég vezetője leszek, ami dollárok milliárdjait fogja termelni, mert én tudom az összes létező választ. Értek a kultúrához. Én vagyok a középpont.