Nálunk az elmúlt 10 évben olyan leállás nem volt, amit ne terveztünk volna előre, szemben a Facebookkal. Erre én büszke vagyok.

A top modelljeink a bevétel 80 százalékát kapják meg, a belépők 30 százalékról indulnak. Több tucat modellünk van, aki dollármilliomos. Ennyit a nők kizsákmányolásáról. A főállásban nálunk dolgozó modellek havi 4-5 millió forintot keresnek.

Amikor építkezésen dolgoztam, ott volt egy kupac tégla. A melósok meg elkezdtek rajta töprengeni, hogy hozassanak-e futószalagot vagy inkább talicskával kellene elvinni. Na, én addig másodmagammal elhordtam az egészet. Amit meg kell fogni és meg lehet csinálni, azt meg kell csinálni.

Amikor egy párt azt mondja, hogy „nekem ennyi és ennyi szavazóm van”, akkor az mit jelent? Elmentek hozzá rabszolgának, oda vannak láncolva? Rájuk szavaznak, mert nincs más.

Mondják, könnyű nekem, de azt szoktam válaszolni, hogy ki lehet cserélni a székünket. A pénzügyi hatalomnak van egy csomó árnyoldala, rengeteg felelősséggel és kihívással jár.

Ha az embernek pont annyi pénze van, hogy a bevásárlókosarát jól telepakolja, és teletankolja az autóját, amivel szeret járni, de többre nem futja, higgyük el, hogy attól még ő is boldog ember lehet.

Ami a pénzkeresést illeti, nekem nagyon tetszik az a mondás, hogy gazdag ember az, akinek egy forinttal többje van, mint amit el szeretne költeni. Ha ezt a gondolatot követné mindenki, nagyon sok boldog ember lenne a világon.