Éheztünk a Trónok harca után. Nem tudtam dolgozni. Nagy kihívást jelent, amikor ott a két gyereked, te pedig úszol az adósságban.

Mi, a szigetországok és az óceánpartokon élő közösségek vagyunk a környezeti krízis frontvonalában. Egész szigeteket nyel el a tenger amiatt a hatalmas mértékű szén-dioxid kibocsátás miatt, amit a fejlett világ országai produkálnak. Ha a frontvonal elpusztul, végünk. Nem lehet visszacsinálni.

Nincs sok barna bőrű szuperhős, alig várom, hogy én képviseljem a polinézeket, a bennszülötteket.

Azt gondolom, hogy a férfinak igazi férfinak kell lennie, hogy megtarsa a nőt, ahogy azt a nők szeretnék. Csak tedd, amit a nőd akar, és jók lesztek együtt, és boldogan haltok meg ha eljön az idő.

A Trónok harca után senkinek se jutott eszébe, hogy milyen jó lehetnék egy romantikus vígjátékban. Pedig szeretném, ha az emberek láthatnák a humoros, romantikus oldalamat, és nem csak egy nagy hústoronynak könyvelnének el. Szívesen játszanék orvost vagy ügyvédet, de az az igazság, hogy ezekre a szerepekre megvannak már a színészek. Ha viszont úgyis vadembert játszom, mi lenne, ha lehetnék vajszívű vadember? Egy ilyen szerepre azonnal igent mondanék.

Szívesen látnám, ahogy az egész világ sziklát mászik. Én ilyenkor összepakolom az életemet, és a hátamra veszem. Szabadnak érzem magam, hogy bolyongjak.