Bízom Istenben, ő vigyáz rám. Hiszem, hogy ő mindig időben beleavatkozik az életembe, ahogy tette tíz évvel ezelőtt is, amikor megmentett.

Minden szépészeti terméket, amit használok, azt saját kezűleg készítem el magamnak. Minden a legtermészetesebb alapanyagokból készül, számtalan növényi és esszenciális olajat tartalmazva, de ami a legegyedibb, az talán az arctonikom. Sissy is ezt használta, és nekem is bevált ez a rozmaringgal kevert arctonik.

Nem tartom magam többre másnál. Ugyanúgy élek, ahogy mások is élnek. Nincsenek sztárallűrjeim, egyszerűen imádom az életet magát, és talán ez látszik. Szeretek mosogatni, főzni, mosni, takarítani. Ha jobban belegondolok, én egy teljesen átlagos ember vagyok.

A legkínosabb vagy legcikibb forgatási élményem Kolumbiához kötődik. Egy külső helyszínen forgattunk, s nem tudom másképpen mondani, egyszerűen majdnem bepisiltem, de nem volt vécé. A férfiak persze könnyebben megoldották mindezt, mert kicsit félrevonultak és kész. Én is így akartam tenni, csakhogy rákszezon volt, s minden telis-tele volt apró rákokkal. Csak úgy nyüzsögtek. Én pedig így egyszerűen nem mertem leguggolni, féltem a rákoktól, hogy megcsípnek. Utólag elmesélve ez persze nagyon vicces, de akkor egész nap nagyon szenvedtem, s így kellett végigcsinálnom a forgatást.