A fegyelmezettség képessége, hogy az ember azt tegye, amit tennie kell, függetlenül az érzéseitől – véleményem szerint ez az igazi profi definíciója.

Ne feledd, hogy nem mindegy, hogyan vívod a mérkőzéseidet, mert ahogyan a ringben bokszolsz, úgy éled az életedet.

Egy évig bajnoknak lenni többet ér, mint egész életedben ismeretlennek maradni.

Ha a lelked mélyén nem vagy bunyós, sosem lesz belőled igazi bunyós. Nem számít, milyen nagy és erős vagy.

Egész életemben kiálltam a kisebbekért. Sok problémám származott abból, hogy az esélyteleneket segítettem. Sokan közülük nem érdemelték meg azt, amit értük tettem. Kevés ember érdemli meg, hogy megmentsék.

A pénz biztonságot jelent, nekem pedig a biztonság maga a halál, ezért nem érdekelt soha a pénz. Ami értékes nekem, azt nem lehet pénzért megvenni. Sosem vonzott a pénz. Túl sok rossz embert ismerek, akinek sok pénze van, nem akarok rájuk hasonlítani.

A bunyók előtti éjszakákon nem fogsz aludni. Ne aggódj, az ellenfeled sem alszik. A mérlegelésen sokkal nagyobbnak látod majd magadnál, és higgadt lesz, mint egy jégtömb, de legbelül félelem emészti őt is. A fantáziád olyan képességekkel ruházza fel, amelyekkel nem rendelkezik. Ne felejtsd el, hogy a mozgás enyhíti a feszültséget. Amint megszólal a gong, és beviszed az első ütést, az ellenfeled hirtelen ugyanolyannak fog tűnni, mint bárki más, mert a fantáziakép szertefoszlik. A bunyó az egyetlen valóság, ami számít. Meg kell tanulnod ráerőltetni a másikra az akaratodat, és átvenni az irányítást a bunyó valósága fölött.