Személy szerint ellenzem az oltásokat, és nem szeretném ha kényszerítenének a beoltásra ahhoz, hogy utazhassak. Hogy mi történik, ha kötelezővé teszik? Akkor döntést kell hoznom.

A pénz nem jelent problémát számomra. Eleget kerestem már ahhoz, hogy egész Szerbiát megetessem. Azt hiszem, ez a minimum, amit tehetek értük azok után, hogy milyen hihetetlen mennyiségű támogatást és szeretetet kaptam tőlük a karrierem során.

Egy nehéz időszakban nőttem fel Szerbiában, amikor embargó sújtotta az országot, ezért sorban kellett állnunk a kenyérét, tejért, vízért, az élet alapvető dolgaiért. Ezek a dolgok erősebbé és kiéhezetté tesznek a sikerre, bármit is csinálj az életben. Ez volt talán nálam is az alap. Mindig inspirál, ha emlékeztetem magam, hogy honnan jöttem, arra motivál, hogy még keményebben dolgozzam.

Szó szerint a semmiből jöttem, nehéz életkörülmények közül a családommal, és az egész nemzetemmel együtt. Ez segített abban, hogy megtaláljam azt az extra motivációt.

Mindig új célokat kell kitűznöd magad elé, mindig új motivációt kell találnod. Folyamatosan keresed azt, amit tudsz követni, ami felé tudsz haladni minden egyes nap.

Ahogy idősödsz, fejlődsz, változol, én sem vagyok az az ember, aki négy vagy öt éve. A magánéletem is jelentősen megváltozott, ez pedig kihat a játékodra, a pályafutásodra is.

2010 óta, amikor változtattam az étrendemen, új utat találtam az egészségem megőrzésére. Sajnos a mai társadalmunk olyan, hogy az emberek arról beszélnek, mindenki milyen beteg, és mennyiféle betegség van szerte a világban. De senki nem beszél arról, hogy valójában milyen egészségesen élhetnénk. Szeretném ezeket a határokat kitágítani, szeretek új dolgokat kipróbálni, ezáltal gyűjtve tapasztalatokat és plusz tudást. Ez a hobbim és a szenvedélyem is.