Nem fogsz meggazdagodni a gardrób szekrényedből, sem a garázsodból, sem a nappalidból. Ez nem így működik. Minden egyes garázsmilliárdos úgy lett azzá, hogy végül kiment a garázsából, hogy eladja az ötletét, a találmányát vagy a termékét.

Huszonkilenc éves koromban, amikor az első cégemet kezdtem, minden időmet azzal töltöttem, hogy olyan emberekkel találkozzam, akik meg tudták venni a termékemet, és szinte egy percet sem töltöttem azokkal, akik nem tudták és/vagy nem akarták megvenni.

Szerintem mindenkinek csatlakoznia kellene valamilyen hálózati marketing programhoz. Csak maga a tény, hogy azonnal hozzáférést kapsz hasonló gondolkodású emberek teljes hálózatához – akik mind arra törekednek, hogy javítsák saját életkörülményeiket -, már önmagában a jólét megteremtése.

Az érvelés az, hogy, “mivel van mobiltelefonod, internet- hozzáférésed, vezetékes vized és villanyod – hálásnak kellene lenned”. Ez kódoltan annyit jelent, hogy “adj értelmet annak a helyzetnek, amelyben vagy”.

A középosztálybeli élet egy kompromisszum, és ez egy önző dolog. Amikor megalkudsz a pénzügyi helyzeteddel, akkor nem tudsz segíteni másoknak, mert csak azért küzdesz, hogy saját magad ellásd.

A vagyon nem ismer nemet, kort és nem érdekli a sztorid – nem mutat együttérzést és nincsenek érzései. Nem hallgat semmilyen istenre. Nincs túl fiatal vagy túl idős kor a számára: bárki játszhatja ezt a játékot. De a vagyon játékát támadóként kell játszanod.

Ha már a boldogtalanságot választod, legalább legyél olyan gazdag, amennyire csak lehetséges!

A gyakran használt kifejezés ellenére sincs „váratlanul jött siker”. A sikert korábbi tettek előzik meg, és mindegy, hogy látszólag mennyire jelentéktelenek, vagy milyen régen került rájuk sor.