Többek szerint egy állat, egy gátlástalan és kibírhatatlan barom vagyok, aki a társadalom korlátait, konvencióit nem hajlandó csak azért betartani, hogy mindenki szeresse. Aki így elfogad, az a barátom, aki nem, azzal nincs dolgom.

A Gonzales elleni vereség bántott, hiszen győztesnek éreztem magam, Tiozzo ellen viszont már egy eleve megtört harcosként indultam csatába. Az első pillanatban tudtam, hogy ez a játék már nem az enyém, itt már nem az én akaratom érvényesül.

Véleményem szerint a sportoló olyan, mint egy elem: ha fel van töltve, utána ki kell sütni, hogy újra fel lehessen tölteni.

Maske remek bunyós volt, de a mérkőzésein többször elaludtam, és lehet, hogy nem szerettek a németek, de ha kiütöttem az ellenfelemet, azt imádták. A felépítő szakaszban, az első címmérkőzésemig 18 meccsből 17-et K.O.-val nyertem. Akit elém hoztak, én kíméletlenül kivégeztem.

Nem érdekel, mit gondolnak az emberek rólam vagy a céljaimról. Én soha nem ítélek el embert azért, mert a céljai számomra nem érthetőek vagy nem szimpatikusak. Nem jártak a cipőmben, nem ismerik a gyermekkoromat, amelynek ezt az indíttatást köszönhetem.

Köztem és a sorstársaim között a különbség csak annyi volt, hogy ha kellett volna, akár bele is döglök, csak hogy kitűnjek, és ne legyenek többé akadályok előttem.

Azért kezdtem el bokszolni, azért váltottam országot, és azért értem el sportsikereket, mert gazdag ember akartam lenni! Nagyon gazdag. Olyan, aki mindent megvehet magának és a szeretteinek, akinek ha vannak is korlátai, azok nem pénzügyiek.