Amikor 14 éves voltam, akkor Walesből Londonba költöztem, aztán elhagytam Nagy-Britanniát, és az Egyesült Államokban kötöttem ki. Tele voltam tervekkel, álmokkal. A nagyravágyó törekvéseim elmúltak, viszont vannak még dolgok, amiket szeretnék csinálni az életben.

Amikor még nem volt családom, semmi más dolgom nem volt, mint vásárolgatni, szépítkezni, magammal foglalkozni. Most, ha szükségem van egy ruhára egy esti fogadáshoz, csak annyit mondok az eladónak, hogy tudna-e nekem egy ruhát és cipőt adni a méretemben. Nem csinálok belőle nagy ügyet.

Van egy táblázatunk a konyhában. A gyerekek csillagokat és matricákat kapnak, ha helyesen étkeznek, ha udvariasan és kedvesen viselkednek. Ha éppen nem jók, akkor azzal fenyegetem őket, hogy elveszek egy csillagot a tábláról. Ilyenkor azt kiáltják: „Ne, Anyu! Elnézést kérünk!” Ha pedig összegyűlik elég csillag, akkor elmegyünk, és veszünk valamit nekik, amit szeretnének.

Michael nagyon meg akart gyógyulni, intenzív kemoterápiát és sugárkezelést kapott egyszerre, de sosem csüggedt, sőt még a humorérzékét is megőrizte. A gyerekeknek is mindent elmondott, nem voltak előttük titkok. Ők is mentek vele a kezelésekre, látták, ahogy sugárkezelik az apjukat. Együtt mindennel megbirkóztunk, ez a betegség közelebb hozott bennünket egymáshoz. De nem kívánom senkinek, hogy ezeket a dolgokat átélje.

Pokoli sok időt töltünk együtt, ezért nagyon vigyázunk arra, hogy mindkettőnknek legyen elég ideje magára. Van egy saját kis birodalmam a házunkon belül, ahová a férjem sem törhet rám csak úgy, kopog, és megkérdezi, bejöhet-e. Mi nagyon jól kiegészítjük egymást. Ő aprólékos, akkurátus ember, aki állandóan megszervezi a napokat, egyfolytában nézi a határidőnaplóját, én meg csak felébredek, és megkérdezem, mi lesz ma? Bár tényleg nagy köztünk a korkülönbség, sok szempontból hasonlóak vagyunk. Laza, könnyed kapcsolatban élünk egymással, szeretjük egymást, és boldogok vagyunk.

Mindenem megvolt, hogy női Bond lehessek. Sok éven át Bond-matéria voltam. Gyerekkoromban arról álmodtam, hogy majd titkosügynök nő leszek, ha esetleg színészi pályám nem indulna a várt módon. Később ötvözni akartam ezt a két dolgot.