Putyin egy deformálódott szemüvegen át nézi a kontinensünket, az elképzelt dicső múlt szemüvegén át. Azonban a megalomániájának valós következményei vannak. Az európai élet fenyegetés alatt áll, az emberek szabadsága fenyegetés alatt áll, és a demokrácia is.

A többi gyerekkel ellentétben nem cigiztem és nem ittam. Fehér holló voltam. Igaz később mindent bepótoltam, nem vagyok olyan angyal, mint amilyennek látszom.

A boksz nyitotta meg a világot a számomra, a sporttól váltam jobb emberré: utazhattam, találkozhattam emberekkel, és nyelveket tanulhattam. Sohasem szerettem igazán a sportot, még a bokszot sem, csak meg akartam mutatni a bátyámnak, Vitalijnak, hogy vagyok legalább olyan jó, mint ő

A nehézsúlyban minden pillanatban maximálisan koncentrálni kell. Egyetlen egy ütés mindent eldönthet. Egy kiütéses győzelem mindig a legegyértelműbb eredmény. Akkor nem marad sem a nézőkben, sem a pontozókban egy kérdés sem tisztázatlanul.

Minden összecsapás nehéz. Minden felkészülésem úgy zajlik, mintha az eddigi legnehezebb feladatra várnék. Csak a meccs után tudom azonban megállapítani, hogy valóban nehéz volt-e.