Magamra kell figyelnem, magamért kell dolgoznom. Amikor az autóban vagyok, nem számít, ki a csapattársam, hogy Lewis Hamilton, Michael Schumacher vagy akárki. Csakis te irányíthatod a saját sorsodat.

A Forma-1-ben nagyon gyorsan változik minden és az, hogy aláírhatok egy papírt, amivel csatlakozhatok a korszak legnagyobb csapatához, hatalmas pillanat. Ugyanakkor, ha nem teljesítek jól és szétrúgja a s*ggemet minden idők legnagyobb versenyzője, azt jelentené, hogy egy év múlva kirakják a szűrömet. Ez hatalmas lépés volt a ranglétrán.

Az egyik legjobb élményem a Hungaroringen az volt, amikor 2017-ben először vezettem itt Formula–1-es versenyautót. Emlékszem, ahogy éreztem, mekkora erő van benne, és akkor még a GP3-ból érkezve nem is tudtam felfogni a sebességet. Hihetetlenül meleg volt a pályán, majdnem negyven fok, minden nap huszonnégy órán keresztül izzadtam, a szemem véreres volt a megerőltetéstől. És ez csak ízelítő volt abból, milyen egy F1-es autót vezetni, ami azonban csak motivált és megerősített abban, hogy ezt akarom csinálni a jövőben.

A legelső alkalommal, amikor beszéltem Kimivel, úgy végződött a beszélgetés, hogy megcsavarta a mellbimbóm. Ez a 2018-as FIA-gálán volt. Egyedi fazon, és óriási tisztelet illeti azért, amit elért a pályán és azon kívül. Egyfajta legenda ő. Hiányozni fog, mert senki sem hasonlít rá.