Soha ne gondolj arra, hogy valamit nem tudsz elérni! Haladj tovább és adj bele mindent! Még ha nem is sikerül a kitűzött cél megvalósítása, próbálkozásaid során jobb emberré válsz.

A folyamatos fejlődéshez komoly kreativitásra van szükség. Ne félj új dolgokat kipróbálni az edzőteremben! Különösen akkor, ha már régóta ugyanazokat a módszereket alkalmazod az edzéseiden, és a tükörben látott kép alapján nem tűnsz nagyobbnak vagy jobbnak, mint egy évvel, két évvel vagy 10 évvel ezelőtt!

A fizikumom valóban megkönnyíti, hogy a katonák a parancsnokot lássák bennem, hiszen mindig hallgatnak rám, és azt teszik, amit mondok. Keményen edzem őket, de a humor sem hiányozhat! Ugyanakkor igyekszem a mentoruk is lenni, és hosszú távon motiválni őket.

Az, hogy átnyújtanak neked egy első díjat, még nem jelenti, hogy te vagy a legjobb. Nem hagyhatom, hogy ilyen tévképzetek hajtsák az egómat. Ebben a sportban az embernek rengeteg elvárásnak kell megfelelnie, így nagyon fontos, hogy kontrollálni tudjam, miként hat rám a győzelem vagy a vereség. Igyekszem mindig érzelmileg kiegyensúlyozott maradni. Hálásnak és motiváltnak érzem magam, akármilyen eredményt érek is el.