Óriási tiszteletet tanúsítok Fernando felé. Látom, milyen munkát tesz le az asztalra, és mindezt milyen motiváltan teszi a kora, a tapasztalata és a már elért sikerei ellenére is. Ez több, mint meggyőző. Ő sportágunk egyik legendája. Oda tartozik, ahol Senna vagy Schumacher van, és mindig ott is marad. Azt látom, hogy teljesen másképp közelíti meg a dolgokat, mint a többi versenyző.

Én még emlékszem a 2017-es és a 2018-as szezonra is, amikor egy hatodik hely olyan volt, mintha győznél, mert sosem volt lehetőséged arra, hogy dobogóra vagy az élre állj.

A 2021-es utolsó kör ténylegesen összefoglalta a teljes idényt. Ilyesmit láthattunk 2020-ban is, és ha közelebb kerülnek egymáshoz az autók, akkor valószínűleg az érdekesség tekintetében meg is fogja előzni a focit. Nagyon boldog lennék, ha ez sikerülne.

Kiskoromban óriási rajongója voltam Schuminak, és imádtam a bukósisakját is! Ezért a pályafutásom elején az ő sisakfestésével versenyeztem, de később muszáj volt elkészítenem a saját dizájnomat, amihez ezt a sisakot vettem alapul. Egy biztos, örökre meg fogom tartani a schumis fejfedőt!

Tényleges példaképem nincs, de Ayrton Senna személyisége nagy benyomást tett rám. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen erős volt mentálisan! Még a mai napig szoktam videókat nézni arról, ahogy kezelte az autóját, és próbálok tanulni tőle.